Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση



Με τη λήξη των εργασιών της Βιβλιοθήκης στο τέλος του διδακτικού έτους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις μαθήτριες της Β΄ τάξης για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν σε κάθε δραστηριότητά της∙ η συμβολή τους υπήρξε ανεκτίμητη, η παρουσία τους θαυμάσια και η συμπεριφορά τους αξιέπαινη, πάντα στις υπηρεσίες του αναγνωστικού κοινού.
Αξίζει βεβαίως να αναφέρω πως με κέφι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με ανιδιοτέλεια αφιέρωσαν το χρόνο του διαλείμματος  παράλληλα με τα σχολικά τους καθήκοντα.


Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα οι βοηθοί στη βιβλιοθήκη ήταν:


Δευτέρα:  Αρπίνε Σαρκισιάν - Κατερίνα  Πψενίσκωφ

Τρίτη:      Ελισσάβετ Χατζηανεστιάδου - Μαρία Τσιμπιτά

Τετάρτη:  Ελένη Σαριανίδου  - Μένια  Χατζηαράπη

Πέμπτη:  Χριστίνα  Τσενόλι  - Μίνα Πακλατζόγλου

Παρασκευή: Μάρθα  Σεβαστιάδου - Ελένη  Ζιάκα



Ευχαριστώ πολύ τις βοηθούς μου
για την άριστη συνεργασία.

                                               Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης
                                               Κατερίνα  Πρανδέκου

2 σχόλια:

  1. Κυρία,σας ευχαριστώ εγκάρδια για το ευχαριστήριο σημείωμα αυτό απευθυνόμενο στην ομάδα της βιβλιοθήκης.. Προσωπικά θα ήθελα να πω ότι ήταν μεγάλη τιμή μου και ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με σκοπό την ομαλή και συγκροτημένη λειτουργία της βιβλιοθήκης.. Είναι πολλά τα οφέλη που αποκομίσαμε,τόσα πολλά που δεν μπορώ να τα διατυπώσω όπως τώρα σε ένα απλό σχόλιο..κι ούτε ξέρω καλά καλά πως να σας ανταποδώσω για όλα αυτα τα καλά που μας προσφέρετε.. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση της Αρπίνε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη... Αναντίρρητα, η δημιουργικότερη σχολική μου χρονιά...Κύριος συντελεστής αυτού η συμμετοχή μου στην ομάδα της βιβλιοθήκης, που με κατέστησε μέρος της..Τόσο το αίσθημα ευθύνης για την ορθή λειτουργία της βιβλιοθήκης, όσο και η αγάπη για την ανάγνωση βιβλίων αποτελούν δύο μόνο από τις πολύπλευρες ωφέλειες που αυτή μου παρείχε...Ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή