Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, 1η Δεκεμβρίου

ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙDS


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS, που διοργανώνεται από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με το
ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσ/νίκης.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει ένα θεατρικό δρώμενο σε δύο σημεία της πόλης (Τσιμισκή –πλατεία Αριστοτέλους & Εγνατίας– πλατεία Αριστοτέλους), την
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στις 2.00 μ.μ., στο οποίο θα συμμετάσχουν ηθοποιοί του ΚΘΒΕ και μαθητές της Δραματικής Σχολής. Παράλληλα με το δρώμενο, θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό από εθελοντές.

Η εκστρατεία ενημέρωσης, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της
Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου 2011), περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη, στις έδρες των 36 Κέντρων Υγείας της 4ης ΥΠΕ. και στις πρωτεύουσες των νομών της Κεντρικής, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Στόχος της προσπάθειας, που έχει ως κεντρικό μήνυμα τη φράση
«Αλυσίδα Ζωής- Δώστε τα χέρια», είναι να σχηματιστεί νοερά μια αλυσίδα η οποία θα περικλύσει και θα συμπεριλάβει τα όρια ευθύνης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας από την Θεσσαλονίκη έως τον Έβρο καταδεικνύοντας την ευαισθησία των πολιτών στην οροθετικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου