Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Τρόπος επαναλειτουργίας του σχολείου από τη Δευτέρα 11 Μαΐου


Την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Γι’ αυτό σας ενημερώνουμε εδώ, συνοπτικά, για τον τρόπο προσέλευσης των μαθητών με την επαναλειτουργία του σχολείου. Μόλις λυθεί το πρόβλημα θα ενημερώσουμε κάθε μαθητή χωριστά για τις ημέρες που θα έρθει στο σχολείο, μέσω του email των γονέων και κηδεμόνων.

Για την Γ΄τάξη
Κάθε τμήμα κατεύθυνσης, με περισσότερους από δεκαπέντε (15) μαθητές, χωρίζεται σε δύο ισοδύναμα υποτμήματα (α ́ υποτμήμα και β ́ υποτμήμα) κατά αλφαβητική σειρά.
Κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξης λειτουργίας, οι μαθητές του α‘ υποτμήματος προσέρχονται και παρακολουθούν μαθήματα τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ οι μαθητές του β' υποτμήματος τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.
Ακολούθως, την επόμενη εβδομάδα, οι μαθητές του α ́ υποτμήματος προσέρχονται και παρακολουθούν μαθήματα τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, ενώ του β ́ υποτμήματος τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
Κατά τον ίδιο τρόπο, με εναλλαγή ημερών παρακολούθησης ανά εβδομάδα για κάθε υποτμήμα, συνεχίζει να λειτουργεί το σχολείο και για τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.
Τα κυλικεία των σχολικών μονάδων παραμένουν κλειστά μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου